Weekendje BsAs!
Hola mis amigos!
Dit is het eerste weekend dat ik helemaal niks buiten Buenos Aires gepland heb!
En dus ook het eerste weekend dat ik echt lekker uit kan slapen en rustig kan ontbijten e.d. Heerlijk!
Vrijdag heb ik mijn laatste schooldag gehad. Ik kon bijna niet geloven dat er alweer 4 weken om zijn! De tijd gaat echt heel vlug, voor je het weet ben ik weer thuis...!
Ik heb een certificaat gekregen van school, heel officieel met de handtekening van de directeur enzo, dat ik 80 uur Spaanse les heb gehad. Die ga ik inlijsten haha!
Als bedankje aan onze leraar Ítalo, hebben we in Mendoza een fles rode wijn voor hem gekocht. Toen we die gister gaven, werd hij zelfs een beetje emotioneel! Toen was ik wel blij dat we dat hadden
gedaan.
Gister na school heb ik samen met Natalie onze reis proberen te plannen.. Maar wat we wilden, bleek duurder dan we hadden verwacht.. En vooral voor Natalie was dat een reden om te kiezen voor óf
het noorden, óf het zuiden. Nouja, dan kozen we voor het zuiden, el Calafate,omdat die dikke ijsplaten me toch indrukwekkender lijken dan het noorden..
Maarrr ik hoop dat ik alsnog naar het Noorden kan om die trein naar de wolken te doen, dus ik hoop dat ik met Gaby kan gaan!
Vanavond ga ik uit in Buenos Aires, waar het uitgaansleven ongeveer van 3am tot 7am duurt.. Aangezien de meeste mensen hier pas om 12uur 's nachts gaan eten, en mensen voor het uitgaan eerst nog
naar een barretje gaan, kan het natuurlijk pas echt beginnen rond 3uur!
Morgen (middag) ga ik naar de grote markt in San Telmo, het schijnt heel bijzonder te zijn, dus de foto's komen snel! Ook ga ik morgen de trip naar el Calafate boeken.
Verder heb ik mijn plannen nog een keer gewijzigd..! Want jullie hebben vast wel gehoord wat er aan de hand is in Ecuador. Ik vind het toch niet zo prettig om daarheen te gaan in mijn eentje, dus
ik ben aan het proberen alles daar om te zetten naar Peru, Cusco!
Dat is ook heel leuk natuurlijk, en alle reizigers die ik hier heb ontmoet, hebben als einddoel de machu picchu te bekijken. Het lijkt me ook wel heel leuk om daar deel van uit te maken.
Ondertussen wordt Robert een beetje gek van al mijn gewijzig..! Maar uiteindelijk wordt hij ook wel enthousiast en komt hij ook naar Peru, in plaats van Ecuador.
Daar ben ik dus ook mee bezig nu.
Verder begint maandag a.s. mijn vrijwilligerswerk, waar ik nog steeds niks meer van weet dan dat ik 3uur op school moet zijn voor een oriëntatiemiddag, en dat het in een villa miseria is. Ik ben
benieuwd!
Er is op dit moment een heel lekker zonnetje buiten, dus ik ga nu met Nadja (die blijft in BsAs tot volgende week zaterdag) en Natalie naar de Jardín Japonés. Spreek uit: 'Gardin Gaponees', haha.
Besos,
Suzanne
Gefeliciteerd met je diploma!! Knapperd! Wij vinden het een goed idee dat je niet naar Ecuador gaat. We zagen de beelden op tv en maakten ons al een beetje zorgen (en durfden je er eigenlijk niet naar te vragen). Peru is vast ook prachtig! Ga je daar dan ook weer eerst Spaans leren? Je komt dan vast ook weer in een leuk klasje. Maar eerst nog werken en reizen met Natalie. Gaat zij ook datzelfde vrijwilligerswerk doen? Nou ja, genoeg vragen. Ga eerst maar eens lekker uit als een echte Argentijnse! Veel plezier vannacht!
Kus XXX Magdalien en Bart
Oh ja, ik zag in je profiel dat je al 26% achter de rug hebt!! Het gaat inderdaad snel! De pepernoten liggen hier al in de winkels (de eerste 'Sintvergadering' op school is ook al geweest) en de verwarming hebben wij gister voor het eerst aangedaan!
Geniet van alles! XXX
Hee Suus!
je veranderd inderdaad wel vaak haha
maarja wel leuk (;
Veel plezier nog verder!
en vannacht natuurlijk! :)
kusjes
Wat vet dat je naar Peru gaat!!! Cuzco is supervet! En als je naar de Machu Picchu gaat moet je echt de incatrail gaan lopen!! Een vierdaagse wandeltocht waarbij je het pad van de inca's loopt, echt de moeite waard! Trouwens echt heel leuk om al je verhalen te lezen.
Het is elke keer weer leuk om je verhalen te lezen en alle foto's te bekijken, haast niet bij te houden! Zo te zien hebben jullie Italo wel blij gemaakt met de wijn, leuk idee! En wat ga je nog leuke dingen allemaal doen, veel plezier verder, zoen.
Wat mooi dat het daar steeds beter weer wordt! Hier wordt het steeds slechter en wij hebben de verwarming al 2 weken aan. (niet zulke bikkels als Magdalien). Maar vandaag is het mooi en ik ga gauw hardlopen nu. Ik ben heel benieuwd naar je volgende verhalen (en verrassingen). Peru lijkt mij ook erg leuk. xx
suus hee:) Suena divertido, Perú y esas cosas. Yo ya me preocupe por Ecuador y me complace que usted ha cambiado su plan. Pero, ¿este hecho que ya no va a las Islas Galápagos? Eso sería una lástima que pienso! Me pregunto en realidad se preguntan lo que usted entiende por tren a las nubes? Lo bueno es que me parece más aquí o en google, y les pido un poco a través de Skype! Así pues, ahora un comentario español! (No con desentrañar traductor eh: P) Cojín
Hola Chica, Ya sabes Espanol my bien! Ya Hablas mejor que yo. Que penna tu no vas a Quito. Pero comprendo muy bien naturlamente. Creo que Peru tambien es muy bonito.
Goed snel over in het Nederlands. Want ik denk dat deze 3 zinnen al boordevol fouten zitten. het klinkt allemaal zo goed. Volgens mij leer je je elke dag ontzettend veel. Op alle fronten! ben ook benieuwd hoe het vrijwilligerswerk zal gaan. keek net even voor het eerst naar de foto's van de watervallen. Ik ben ajloers!!!! wat mooi! liefs caroline.
hoi Suzan, we zaten even in de rats toen we de tv-beelden van Ecuador zagen maar we hadden jouw organisatietalent (????) duidelijk onderschat! Veel succes met je vrijwilligerswerk.Liefs, ook van oma